a-PRO-szentek

a pannonhalmi bencés gimnáziumban

Szent Márton hét- Cafe Montmartre

2016. december 03. 07:57 - görgő

Az idei Márton héten az Igazgyöngy alapítványnak gyűjtöttünk pénzt, azon belül is a gyermekszegénység ellen küzdöttünk. A sok felajánlott tárgy és ételnek hála, idén is sikerült megnyerni a versenyt és idén is rekord összeggel: 335.630 forintot gyűjtött az osztályunk! Gratulálunk és köszönjük! Sokat dolgoztak idén is a fiúk, hogy a terem berendezése, az ételeink, a bolhapiacunk magas színvonalt nyújtson. Külön köszönet Török Loránd tanár úrnak, akivel idén is együtt működhettünk a halas szendvics árusításában. Kiss Zsolt tanár úr jazz koncertje nagyon jól sikerült, teltház előtt játszott, neki is nagyon köszönjük a közreműködést. 

Négy féle szendviccsel készültünk: Club szendvics, Croque monsieur, marha és szarvas steak szendvics. Összesen 250 adag szendviccsel készültünk és midn elfogyott. 

Az itallapunkon 4 féle kávé szerepelt, természetesen mind koffeinmentes. A kávészemek Mauritiusi hét föld és Nepáli Mount Everest kávékülönlegességekből lettek lefőzve, ezek mellett az elhagyhatatlan bencés limonádé is szerepelt az italkülönlegességek között.100 liter limonádét, 800 gramm kávét adtunk el, főztünk le.  

A termet kávéháznak rendeztük be, a falakra az Igazgyöngyös gyerekek rajzait tettük ki, a szekrényekbe az el nem adott könyveket tettük. Volt kis kávé múzeum, zongora és babzsák foteles pihenő sarok az étterem asztalai mellett. Pincérek szolgálták fel az ételeket, italokat. A visszajelzések alapján nagyon jó volt a hangulat, finomak voltak az ételek. Köszönjük mindenkinek a segítséget! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://a-pro-szentek.blog.hu/api/trackback/id/tr9812018275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása